Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Trainee

Werk met jouw talent

Werk met talent

Ons verhaal

Het bodem- en ondergrondwerkveld staat voor veranderende uitdagingen in de nabije toekomst. De toenemende drukte in de ondergrond, zorgen om teruglopende bodemvruchtbaarheid in de landbouw, de noodzaak om steeds meer integraal te gaan werken, het inzicht komen van het einde van de saneringsoperatie en vergrijzing van de populatie bodemspecialisten; ontwikkelingen die vragen om nieuwe bodemprofessionals die met enthousiasme deze veranderingen willen vormgeven.

> lees meer

> Programma
Lees hier over het speciaal voor het bodem- en ondergrondwerkveld ontwikkelde programma van twee jaar.

> Onze trainees
Onze trainees hebben verschillende achtergronden, functies en opdrachtgevers. Ontmoet ze hier!

Jouw verhaal

Ben jij gedreven, leergierig en gepassioneerd over bodem? Dan past het Nationaal Bodemtraineeship waarschijnlijk goed bij jou. Je werkt aan je competenties, bouwt aan je carrière en verdient tegelijkertijd een volwaardig salaris.

> lees meer

> Zo word je trainee
Lees hier meer informatie over de selectieprocedure.

> Inschrijven
Wil je de trainee-uitdaging aangaan? Schrijf je in!

Jullie verhaal

Kennis, enthousiasme en een frisse blik: dat zijn enkele van de vele extra's die een bodemtrainee een organisatie te bieden heeft. Wilt u een starter de kans geven en zoekt u iemand die naast actuele kennis ook op andere manieren een wezenlijke bijdrage kan leveren?

> lees meer

> De voordelen
Lees hier de voordelen voor organisaties om deel te nemen aan het NBT.

> Kwaliteit gegarandeerd
Wij leveren graag kwaliteit en doen hier veel voor. Lees hier hoe wij dat aanpakken.