Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Trainee Joris bij JongSTRONG

Door trainee Joris Rooiman:

Als aanvulling op mijn werk bij de provincie Gelderland en het traineeship zit ik sinds april in het bestuur van JongSTRONG als penningmeester. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik mij meer in wil zetten voor het verjongen van de sector en voor de jongeren die al werkzaam zijn in deze sector.
Maar wat doe ik zoal binnen het bestuur?

Aangezien ik penningmeester ben hou ik mij dus vooral met de geldzaken bezig binnen JongSTRONG. Ik beheer de rekening en daarmee de inkomsten en uitgaven. Maar naast die taken houdt het bestuur van JongSTRONG zich bezig met het organiseren van verschillende activiteiten of het mede organiseren van activiteiten. Zo hebben we onlangs de fietsexcursie in Apeldoorn over het meervoudig grondwatergebruik in Apeldoorn georganiseerd. Ook zal JongSTRONG aanwezig zijn op Bodem Breed en was er in september een excursie  op het gebied van asbestsanering. Op die manier willen we jongeren een kijk in de praktijk geven en met elkaar natuurlijk ook een gezellige excursie te hebben!

Tot slot is JongSTRONG nog op zoek naar nieuwe bestuursleden en enthousiastelingen!
Dus wil jij je graag inzetten voor jongeren in de bodemsector en activiteiten organiseren?
Of wil je meedenken over activiteiten of heb je goede ideeën voor JongSTRONG?
Mailen kan naar info@jongstrong.com.

PS. Alle bodemtrainees zijn automatisch lid van JongSTRONG maar ook watertrainees zijn van harte welkom! Aanmelden kan via https://jongstrong.com/aanmelden/ Lid zijn kost niets!


Dit is het Nationaal B...overzicht


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.

> Lees de nieuwsbrief