Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Versterking van het NBT-team

Sannah Nagelkerken

Sannah Nagelkerken werkt sinds twee maanden als junior programmamanager bij het Nationaal Bodemtraineeship: "Vanuit mijn interesse voor mens en omgeving koos ik voor de bachelor Sociale geografie en Planologie, waar enig raakvlak is met het water en bodem. Naast mijn kennis en ervaring in het geografisch domein - en later de internationale politiek - ontdekte ik tijdens mijn studie vooral mijn affiniteit met en talent voor ontwikkeling van mens en organisatie."

"En nu zit ik hier; bij het programmabureau NBT/NWT, waar ik die ontwikkeling van jong talent met een passie voor bodem- en ondergrond mogelijk wil maken. Het Nationaal Bodemtraineeship bestaat nu 1 jaar! Het tijd is om stil te staan bij de successen van afgelopen jaar, maar ook met een blik vooruit te kijken. Ik ga mij inzetten op het vergroten van de zichtbaarheid van het bodem- en ondergrondwerkveld, het benutten én uitbreiden van het netwerk van bodemexperts en vooral jong talent en potentiële opdrachtgevers enthousiasmeren voor deze (nog meer) te ontdekken sector. Over een maand alweer is de aftrap van een nieuwe lichting trainees, waar wij een hoop gemotiveerde en talentvolle water- en bodemexperts verwelkomen. "

"Als starter (her)ken ik als geen ander de gedrevenheid en het enthousiasme van young professionals, en wil dan ook niets liever dan hen meenemen in de wondere wereld van bodem- en ondergrond en daarnaast een ontwikkelingstraject op maat bieden voor trainees. "

"Kom gerust eens langs voor een Haags bakkie en natuurlijk sta ik, samen met mijn collega's, altijd open voor vragen! "

Contactgegevens

snagelkerken@nationaalbodemtraineeship.nl
070 219 50 30 | 06 447 18 261


Gemeente Rotterdam: Me...overzichtNBT op Aardwetenschapp...


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.

> Lees de nieuwsbrief