Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Stantec

Stantec Logo

Louise

Stantec doet al sinds de start van het Nationaal Bodemtraineeship mee. Stantec is een adviesbureau gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid.

Stantec is een internationaal ingenieursbureau dat in Nederland een lange historie heeft in bodemonderzoek en -sanering. Op het gebied van het inzetten van datatechnologie bij bodem- en ondergrondvraagstukken heeft het bedrijf in Nederland een toonaangevende reputatie. Jonge professionals spelen een belangrijke rol bij het benutten van de potentie die deze nieuwe ontwikkelingen biedt voor het oplossen van vraagstukken rondom het duurzaam gebruik van bodem en ondergrond. Trainee Clinton is werkzaam bij Stantec.


Provincie Noord-Braban...overzichtBioclear Earth


> Programma
Lees hier over het speciaal voor het bodem- en ondergrondwerkveld ontwikkelde programma van twee jaar.

> Onze trainees
Onze trainees hebben verschillende achtergronden, functies en opdrachtgevers. Ontmoet ze hier!

> Deelnemende organisaties
Door het hele land en vanuit alle hoeken van het bodemwerkveld doen organisaties mee met het NBT! Ontmoet onze opdrachtgevers.

> Projecten
De trainees werken gezamenlijk aan uitdagende en diverse projecten van deelnemende organisaties. Lees hier de projectverslagen!

> Mensen achter het NBT
Samenwerken staat centraal. Ontmoet het team, maar ook de trainers en partners.

> Programmabureau

> Privacyreglement