Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Bioclear Earth

Cirsten Sven

Hoe kunnen groei en duurzaamheid elkaar versterken? Deze vraag staat bij Bioclear Earth centraal bij het bedenken van oplossingen op het gebied van bodemsanering en grondwaterbeheer. Bioclear Earth maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke processen en is dan ook specialist op het gebied van biologische bodem- en grondwatersanering. Deze innovatieve manier van werken vraagt om enthousiaste, goed opgeleide jongeren met een frisse blik, die Bioclear via het Nationaal Bodemtraineeship heeft gevonden. Alumnitrainees Sven en Cirsten waren trainee bij Bioclear.


StantecoverzichtGemeente Rotterdam


> Programma
Lees hier over het speciaal voor het bodem- en ondergrondwerkveld ontwikkelde programma van twee jaar.

> Onze trainees
Onze trainees hebben verschillende achtergronden, functies en opdrachtgevers. Ontmoet ze hier!

> Deelnemende organisaties
Door het hele land en vanuit alle hoeken van het bodemwerkveld doen organisaties mee met het NBT! Ontmoet onze opdrachtgevers.

> Projecten
De trainees werken gezamenlijk aan uitdagende en diverse projecten van deelnemende organisaties. Lees hier de projectverslagen!

> Mensen achter het NBT
Samenwerken staat centraal. Ontmoet het team, maar ook de trainers en partners.

> Programmabureau

> Privacyreglement