Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Gemeente Rotterdam

MWH

Nanda Sander Manouk

In de gemeente Rotterdam spelen typische grootstedelijke bodem- en ondergrondvraagstukken. Rotterdam heeft te kampen met grootschalige bodemverontreinigingen uit het verleden, maar daar tegenover staat een dynamische stad met veel creativiteit die mogelijkheden kan bieden deze problemen op een vernieuwende manier op te lossen. Een bodemtrainee is voor de gemeente een kans om de verbinding te leggen tussen bodem en ondergrond en andere maatschappelijke ontwikkelingen. Zo wordt er gewerkt aan een duurzaam beheer van de Rotterdamse grond. Alumni Nanda, Manouk en Sander waren werkzaam bij de Gemeente Rotterdam.


Bioclear EarthoverzichtProvincie Zuid-Holland


> Programma
Lees hier over het speciaal voor het bodem- en ondergrondwerkveld ontwikkelde programma van twee jaar.

> Onze trainees
Onze trainees hebben verschillende achtergronden, functies en opdrachtgevers. Ontmoet ze hier!

> Deelnemende organisaties
Door het hele land en vanuit alle hoeken van het bodemwerkveld doen organisaties mee met het NBT! Ontmoet onze opdrachtgevers.

> Projecten
De trainees werken gezamenlijk aan uitdagende en diverse projecten van deelnemende organisaties. Lees hier de projectverslagen!

> Mensen achter het NBT
Samenwerken staat centraal. Ontmoet het team, maar ook de trainers en partners.

> Programmabureau

> Privacyreglement