Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Uitvoeringsprogramma convenant Bodem en ondergrond

Uitvoeringsprogramma bodem en ondergrond NBT

Martijn

Alumnitrainee Martijn werkte bij het Uitvoeringsprogramma convenant Bodem en ondergrond 2016 - 2020.

In het convenant wordt gestreefd en gewerkt aan, enerzijds het aanpakken van bodemverontreiniging én de realisatie van bredere maatschappelijke doelstellingen (de energievoorziening, de drinkwatervoorziening, grondwaterreserves, landbouw, natuur en klimaatmitigatie en -adaptatie) met behulp van een duurzaam gebruik van bodem en ondergrond. Samenwerking, kennisdoorwerking en verbinding met maatschappelijke actoren staan hierin centraal. Ook creëert dit toenemend bewustzijn onder betrokkenen - en de maatschappij in het algemeen - dat bodem en ondergrond een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van deze maatschappelijke ambities.


Wageningen Environment...overzichtWaterschap Vallei en V...


> Programma
Lees hier over het speciaal voor het bodem- en ondergrondwerkveld ontwikkelde programma van twee jaar.

> Onze trainees
Onze trainees hebben verschillende achtergronden, functies en opdrachtgevers. Ontmoet ze hier!

> Deelnemende organisaties
Door het hele land en vanuit alle hoeken van het bodemwerkveld doen organisaties mee met het NBT! Ontmoet onze opdrachtgevers.

> Projecten
De trainees werken gezamenlijk aan uitdagende en diverse projecten van deelnemende organisaties. Lees hier de projectverslagen!

> Mensen achter het NBT
Samenwerken staat centraal. Ontmoet het team, maar ook de trainers en partners.

> Programmabureau

> Privacyreglement