Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Trainee

Werk met jouw talent

Werk met talent

Bodem Battle

Programmabureau

Sannah Nagelkerken

Sannah heeft de afgelopen jaren veel studie- en werkplekken verkend. Met een brede blik voor mens en omgeving rondde zij haar bachelor Sociale geografie en Planologie in Amsterdam af en besloot zich meer te richten op de Leer der Internationale Betrekkingen (in Groningen). Gedurende haar studieloopbaan heeft Sannah veel kennis opgedaan op verschillende vlakken: communicatie, bestuur en organisatie, politieke lobby, onderzoek en werkervaring binnen (semi) overheidsinstellingen.

Als starter (her)kent Sannah als geen ander de gedrevenheid en enthousiasme van young professionals, en wil dan ook niets liever dan ‘deze doelgroep zelf de diversiteit van de bodem- en ondergrond wereld laten ontdekken en daarnaast een ontwikkelingstraject - op maat - voor trainees bieden'.

> lees meer

Jaap Feil

Jaap studeerde milieutechnologie bij Van Hall Larenstein en volgde daarna een master e-commerce aan de Erasmus Universiteit. Hij werkt sinds 1996 in de personeelsbemiddeling, in 2009 zette hij H2O-job op. Het jaar daarna startte hij samen met het NWP het Nationaal Watertraineeship op. In 2015 is hij begonnen met het opzetten van het Nationaal Bodemtraineeship.

"Wat mij bindt aan het traineeship, is het werken met jong talent en hun de ruimte te geven om zich te ontwikkelen. De trainees houden mij scherp."

> lees meer

Anna Knol

Anna studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit en kwam tijdens haar stage in 2015 voor het eerst terecht bij het programmabureau van het Nationaal Watertraineeship. Sinds 2016 werkt ze aan diverse zaken in het kader van communicatie en HR bij zowel het Nationaal Watertraineeship als het Nationaal Bodemtraineeship.

"Het leuke aan mijn werk is om betrokken te zijn bij de grote ontwikkeling van de trainees, van het eerste selectiegesprek tot het afronden van het traineeship, en om via social media te laten zien wat het Nationaal Bodemtraineeship allemaal te bieden heeft."

> lees meer

Helen van Zundert

Helen werkt sinds 2002 in de personeelsbemiddeling en heeft veel ervaring als accountmanager binnen het milieuwerkveld. Sinds de start in 2009 is ze betrokken bij H2O-job. Helen is vanaf de start van het Nationaal Watertraineeship in 2010 een van de programmamanagers en werkt nu ook mee aan het Nationaal Bodemtraineeship.

Het leukste aan haar functie vindt ze het werken met pas afgestudeerden, die hun eerste stap op de arbeidsmarkt gaan zetten. "Ik vind het geweldig om deze groep te laten zien hoe leuk en interessant het werkveld van bodem is!"

Contactgegevens

> lees meer

Naomi Timmer

Naomi is sinds september 2012 bij het Nationaal Watertraineeship actief en ze is nu ook betrokken bij het Nationaal Bodemtraineeship. Voor die tijd was ze project- en communicatieadviseur bij diverse overheden en NGO's, en campagneleider bij de Provinciale Statenverkiezingen. Naomi is afgestudeerd politicoloog en religiewetenschapper. Ze is samen met Helen programmamanager van het Nationaal Watertraineeship én het Nationaal Bodemtraineeship.

"Ik zie het als een uitdaging om het Nationaal Bodemtraineeship strategisch in de markt te zetten, zowel bij trainees als opdrachtgevers."

Contactgegevens

> lees meer