Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Sannah Nagelkerken

Sannah Nagelkerken

‘In je kracht staan’ en ‘durven dromen’, zomaar wat mooie werkvloerclichés maar die zeker gelden voor ons traineeprogramma.

Ik vind het bijzonder om te zien hoe (snel) jonge mensen ontwikkelen. Samenwerking tussen trainees onderling en met ons en de trainers werkt enthousiasmerend en stimuleert enorm om ieders dromen na te jagen en talenten tot bloei te laten komen. Ook die van mijzelf. Ik krijg energie van dit werk!

Nog steeds herken ik de gedrevenheid en ambities van jonge mensen en voel ik me, na ruim twee jaar, nog even betrokken bij het traineeprogramma als bij mijn start. Ik wil trainees ondersteunen in de zoektocht naar ‘wie ben ik, wat kan ik, maar vooral wat wíl ik’ en wil hen daarnaast de diversiteit van het water- en bodemwerkveld laten zien.

Contactgegevens

Wil je contact opnemen met Sannah?
Mail dan naar snagelkerken@nationaalbodemtraineeship.nl of bel naar 070 219 50 30


Naomi TimmeroverzichtJaap Feil