Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Trainee

Werk met jouw talent

Werk met talent

Trainers/coaches

Jet Centeno

Jet heeft meer dan 15 jaar ervaring met arbeidsmarkt- en employability-vraagstukken. Sinds 2006 ligt haar focus op talentontwikkeling in de watersector. Ze is actief binnen het Human Capital Water & Delta-netwerk als coach, trainer en adviseur. Ze streeft vanuit haar eigen praktijk Centeno Coaching er naar mensen te begeleiden om een beweging vooruit te maken.

Eveline van der Giessen

Eveline heeft veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van (persoonlijk) leiderschapsprogramma's binnen verschillende traineeships voor marktleiders in de financiële dienstverlening. Zij gelooft dat het maken van 'verbinding' met je eigen drijfveren en kracht bijzondere resultaten oplevert. Vanuit haar eigen bedrijf People's Connection helpt ze individuen en teams binnen organisaties bij dit proces.

Dorien Suntjens

Onze andere nieuwe NWT-trainer, is Dorien Suntjens (32). Zij is sinds september betrokken bij het NWT en NBT. ‘In april start ik met mijn eerste eigen groep en daar heb ik zin in', vertelt ze. ‘Ik heb al een paar keer met collega trainer Jet meegelopen en dat was erg leuk. De NWT/NBT-trainees zijn jonge mensen die oog hebben voor elkaar en voor het milieu. Ik ben zelf ook betrokken bij de samenleving.' Verder is Dorien sportief en gek op reizen.

> lees meer

Bas de Rooi

Bas de Rooi (50) is een van de twee nieuwe trainers. Sinds september coacht hij NWT-groep 13A. Voor volgend jaar staat NWT-groep 15 al in zijn agenda. Bas: ‘Het mooie aan werken met watertrainees is dat deze jonge mensen hun kennis actief inzetten om de wereld om zich heen te verbeteren. Dat zorgt voor een leuke dynamiek. Het is ook mooi om te zien hoe mensen zich kwetsbaar opstellen tijdens de trainingen. Dat doe ik zelf trouwens ook.'

> lees meer