Saskia van Otterloo

Saskia van Otterloo is sinds september 2021 werkzaam bij het programmabureau als talentmanager. ‘Verjonging zie ik als vliegwiel voor het toekomstbestendig maken van de watersector’.

Net als Bart is Saskia ook oud-trainee en heeft ze zich gedurende haar traineeship en daarna ingezet voor verjonging in de sector. Tijdens haar traineeship heeft Saskia zich vanuit haar enthousiasme volop kunnen inzetten op persoonlijk en professionele ontwikkeling. ‘De keuze om als talentmanager aan de slag te gaan leek dan ook logisch omdat ik jong talent net zo een positieve ervaring wil geven met het NWT en deze bijzondere sector’. Saskia kijkt er naar uit om met en voor jong talent te werken in de sector.

‘Persoonlijk contact, oprechte interesse en enthousiasme zijn sleutelelementen als ik denk aan het Nationaal Watertraineeship. Ik kijk er naar uit om als talentmanager deze elementen uit te dragen en samen met mijn collega’s te bouwen aan het traineeship en positieve en leerzame ervaringen te creëren voor de aankomende lichtingen.’

Contact opnemen met Saskia?

saskia@nationaalwatertraineeship.nl of 070-2195030