Trainee Bodemspecialist bij Waternet

Heb jij interesse in onze bodem en de aarde waar wij op lopen? Vind jij het leuk om onderzoek te doen en wil jij bezig zijn met (water)bodemprojecten en milieukundige begeleiding van saneringen?
Solliciteer dan nu voor de functie Trainee Bodemspecialist bij Waternet!

Bij Waternet krijg je de mogelijkheid om jouw kennis als bodemspecialist verder te ontwikkelen. Je wordt opgeleid op het gebied van SIKB 2000, de Beoordelingrichtslijn SIKB 6000, protocol 6001 en van de CROW- publicatie 400 “Werken in en met verontreinigde bodem”. Hierdoor kan jij adviezen geven over milieu, wetgeving en veiligheid. Zo zorgen wij, mededankzij jou, voor een veilige uitvoer van (ont)graven en houden wij ons bezig met projecten gericht op het afvoeren van grond en (water)bodem. Ook het milieukundig begeleiden van saneringen hoort hierbij.

Wat ga je doen?
Jij gaat (water)bodemonderzoeken uitzetten en rapporteren. Verder ga jij het team Veldwerk instrueren middels de BRL 2001-2003. Ook ga jij met adviezen naar milieudiensten, omgevingsdiensten, provincies en andere bevoegdheden.
Vier dagen in de week ga je aan de slag bij Waternet, maar we zullen je niet in het diepe gooien. Op vrijdag volg je het Nationaal Bodemtraineeship, zodat je in twee jaar klaargestoomd bent tot een echte specialist!

Functie eisen

  • Je hebt een klantgerichte instelling en maakt snel verbinding tussen mensen;
  • Je bent adaptief in veranderende omstandigheden in je werkomgeving;
  • Je bent geïnteresseerd in bodem- en milieuonderzoek, GIS applicaties, automatisering;
  • Je pikt snel informatie op, denkt en handelt praktisch en snel;
  • Je kunt innovatieve ideeën omzetten in praktisch toepasbare oplossingen waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat;
  • Je hebt affiniteit met buiten werken en toezicht houden;
  • Je bent bereid om het diploma VCA-VOL en cursus asbestherkenning te halen.

Het Nationaal Bodemtraineeship
Het Nationaal Bodemtraineeship brengt jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt trainingen op het gebied van persoonlijke én professionele ontwikkeling, coaching, intervisie en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij verschillende organisaties in de keten. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een brede blik. Tijdens het traineeship leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Daardoor beschik je na twee jaar over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen.

Meer weten?

Neem contact op met Saskia van Otterloo +31 6 34 21 88 70

Solliciteren doe je doormiddel van het versturen van je CV, diploma, cijferlijst, motivatie en een foto van jezelf naar info@nationaalbodemtraineeship.nl

Meer vacatures

Trainee Water, Bodem & Klimaat

Provinciale werkzaamheden (Provincie Gelderland) & Gelders Ondergrond Overleg (GOO) De provincie biedt een breed pakket werkzaamheden aan. Afhankelijk van jouw interesse en kennis wordt een boeiend takenpakket geboden en zijn…
Lees meer