Trainee Water, Bodem & Klimaat

Jouw bijdrage

Als Trainee Water, Bodem & Klimaat ben je kritisch, actief en strategisch aan het meedenken over de verdere activiteiten binnen de Provincie en het Gelders Ondergrond Overleg. Een in spin in het web waarbij je verbindingen legt tussen de interne GOO organisatie en (mogelijke) partners. Netwerken is hier een belangrijk onderdeel van (het schakelen tussen diverse key-personen). Je denkt mee over de algehele bedrijfsvoering zoals; communicatie, administratie, afspraken en bijeenkomsten. Samenwerken gaat je van nature makkelijk af, er is ondersteuning bij de bovengenoemde taken beschikbaar.

De provincie biedt een breed pakket werkzaamheden aan. Afhankelijk van jouw interesse en kennis wordt een boeiend takenpakket geboden en zijn er mogelijkheden voor ontwikkeling en eigen initiatief. Mogelijkheden zijn:

  • Bodemenergie, je legt de verbinding tussen het thema energietransitie en bodem. Denk daarbij aan opslag van warmte, geothermie en warmtenetten.
  • Klimaatadaptatie, je legt de verbinding tussen het thema klimaatadaptatie en bodem. Denk daarbij aan het borgen van bodemkwaliteit, het meten van het effect van klimaatadaptatie en het delen van kennis.
  • Visualiseren van bodemkennis. Om bodem integraal onderdeel te laten zijn besluitvormingsprocessen ontwikkelen wij een systeem waarbij inzicht wordt geboden van het bodem en water systeem.
  • Projectondersteuning CO2SAND.

Wie ben jij?

  • Je bent een kritische denker;
  • Je hebt strategisch inzicht;
  • Je bent assertief en communicatief;
  • Je bent nieuwsgierig;
  • Je haalt energie en plezier uit het verbinden van disciplines.

Het programma van het Nationaal Bodemtraineeship

Als afgestudeerde hbo’er of wo’er met kennis én affiniteit met bodem ben je van harte welkom. Een opleiding als bijvoorbeeld Civiele Techniek, Hydrologie, Land- en Watermanagement is sowieso een goede basis. Maar ook andere studieachtergronden zoals rechten, werktuigbouw, bestuurskunde of bedrijfskunde sluiten heel goed aan. Je mag maximaal twee jaar werkervaring hebben. Het traineeship start in april of oktober en duurt twee jaar.

Solliciteren doe je op de wijze die bij jou past vanuit de vraag: wat kun jij betekenen voor de bodemsector in Nederland? En hoe wil je daar jouw deelname aan het traineeship voor inzetten? De vorm daarvoor is vrij. Wel ontvangen we graag je CV. Indien je kiest voor een filmpje (max. 2 minuten) of een online presentatietool, ontvangen we die graag als link in je CV. Leef je uit! Als het maar aanspreekt en kort en bondig is.

Meer informatie over het Nationaal Bodemtraineeship is te vinden op onze website. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 070-3 319 949.

 

Solliciteren doe je doormiddel van het versturen van je CV, diploma, cijferlijst, motivatie en een foto van jezelf naar info@nationaalbodemtraineeship.nl

Meer vacatures

Trainee Nationaal Bodemtraineeship

Wat wordt jouw duurzame toekomst? Wil je straks écht van waarde zijn? En ben je bereid om via persoonlijke, professionele en vakinhoudelijke groei jouw carrière een kickstart te geven? Dan…
Lees meer