Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werk met jouw talent

Jouw verhaal

De bodem is de basis. De bodem brengt ons voedsel voort, draagt onze gebouwen en is bron van tal van grondstoffen. Om ook in de toekomst nog op de bodem te kunnen blijven bouwen moeten we er goed voor zorgen en er slim gebruik van maken. De bodem heeft een veelzijdig karakter, raakt bijna alles wat we doen, en daagt je uit om duurzame oplossingen te vinden voor de toekomst.

Voor de complexe uitdagingen waarvoor de bodem ons stelt is jong talent nodig. Gepassioneerde starters met een brede blik op bodem. Het Nationaal Bodemtraineeship geeft je de kans om in deze sector snel carrière te maken.

Dat doe je echter niet zomaar. De bodemsector schreeuwt om jong talent, maar je moet wel het verschil kunnen en willen maken.

Hoge verwachtingen

Onze trainers en coaches, je werkgever én je medetrainees verwachten daarom veel van je. Op het gebied van kennis en leergierigheid bijvoorbeeld. Of ten aanzien van je enthousiasme en betrokkenheid. Daarnaast moet je zowel in teamverband als in je eentje kunnen werken. Al die zaken (en meer) behandelen we in onze selectieprocedure.

Gerichte begeleiding

Ben je eenmaal aan boord, dan sta je er uiteraard niet alleen voor. We begeleiden je gericht en er is altijd gelegenheid om je ervaringen met andere trainees te delen. Samen werken we aan een unieke start in de bodemsector!

Interesse?

Een tweejarig programma, waarin iedereen zich inzet om jou de perfecte start als bodemprofessional te geven. Dat klinkt mooi toch? Wil jij bodemtrainee worden en de toekomst van onze bodem en ondergrond helpen vormgeven? Meld je dan aan voor de selectieprocedure. Hier vind je alle benodigde informatie.

> Zo word je trainee
Lees hier meer informatie over de selectieprocedure.

> Inschrijven
Wil je de trainee-uitdaging aangaan? Schrijf je in!

> Traineevacatures
Schrijf je nu in en start direct met de selectieprocedure!

> Jouw kans
Benieuwd wat het NBT jou kan brengen? Kijk of de visie van het NBT past bij jou!

> Ons aanbod
Geselecteerd? Geweldig! Je bent bodemtrainee! Lees hier wat dat betekent.