Zandwinnend Imago bij Teunesen

Marjel klein Holkenborg, Rein Smeets en Romee Uijterlinde hebben afgelopen maanden in opdracht van Teunesen een project uitgevoerd.

Romee vertelt: “Bij Teunesen is de winning van #zand en #grind de motor achter een gebiedsontwikkeling. Toch merken we dat overheden steeds terughoudender zijn bij het verlenen van een vergunning en dat het lastig is om voldoende draagvlak te krijgen voor een nieuwe #gebiedsontwikkeling.”

“Met ons project willen we beter inzicht krijgen in de verschillende belangen, doelen en weerstanden van de betrokkenen. Dat doen we door samen met #stakeholders twee bestaande projecten van Teunesen te evalueren. Vervolgens gaan we samen met collega’s van Teunesen in een door ons georganiseerde workshop op zoek naar concrete handvatten om het draagvlak te vergroten voor mogelijk nieuwe projecten. Immers: Samen bouwen we aan onze #leefomgeving.”

Meer Projecten

TEO in Sloterplas, Amsterdam.

Dit project richtte zich op thermische energie uit oppervlaktewater (TEO) en de mogelijke toepassing ervan in een wijk aan de Sloterplas in Amsterdam. Daarnaast werd gekeken naar de vormgeving van…

Graffiti spuiten voor klimaatadaptatie

Bewapend met een spuitbus op pad in de winkelstraten van Tilburg. Vast niet het eerste waar je aan moet denken bij een traineeproject. Toch is dit precies hoe Tom Overgaauw…
keyboard_arrow_up