Inschrijven

Als trainee ligt er veel voor je in het verschiet. Daarom verwachten we ook veel van onze kandidaten. Dat begint met honderd procent inzet, een ‘open mind’ en een gezonde dosis enthousiasme. 

Als je bij de online informatieochtend bent geweest en je solliciteert, hebben we twee persoonlijke gesprekken om elkaar beter te leren kennen. Dit is belangrijk omdat we op die manier nog gerichter kunnen zoeken naar een functie die echt bij je past en wij weten hoe serieus je bent om het avontuur samen met ons aan te gaan.   

Ga je door naar de officiële selectieochtend bij ons op kantoor? Dan maak je hoogstwaarschijnlijk voor de eerste keer kennis met jouw groep trainees. Tijdens deze ochtend kan je ervaren of ons traineeship echt iets voor jou is. Als hierna de wederzijdse match overduidelijk is geworden, plannen we een persoonlijk brainstormgesprek in om alle opties te bespreken en af te stemmen.  

Ondertussen ben je al begonnen met het leren kennen van werkgevers en andere trainees. Mocht je het prettig vinden kan je mee doen aan ons pre-traineeship waarbij wij je helpen met solliciteren en je netwerk inzetten voor het vinden van jouw ideale baan.  

Criteria om mee te doen

Daarnaast zijn er natuurlijk ook wat harde criteria. Zo moet je beschikken over een afgeronde (relevante) hbo- of wo-opleiding. Bijvoorbeeld op het gebied van aardwetenschappen, civiele techniek, planologie of fysische geografie. Maar ook voor talent met een niet bodemachtergrond (zoals bestuurskunde of internationale betrekkingen) biedt het NBT diverse mogelijkheden. Daarnaast is het traineeship specifiek bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt, met niet meer dan twee jaar werkervaring (in de sector). 

Solliciteren doe je op de wijze die bij jou past vanuit de vraag: wat kun jij betekenen voor het bodemwerkveld in Nederland? En hoe wil je daar jouw deelname aan het traineeship voor inzetten? De vorm daarvoor is vrij. Wel ontvangen we graag je CV. Indien je kiest voor een filmpje (max. 2 minuten) of een online presentatietool, ontvangen we die graag als link in je CV. Leef je uit! Als het maar aanspreekt en kort en bondig is.  

Schrijf je in voor het Nationaal Bodemtraineeship? Binnen twee weken hoor je of we je uitnodigen voor een selectiegesprek. Inschrijven doe je door middel van het versturen van je CV, diploma, cijferlijst, motivatie en een foto van jezelf naar info@nationaalbodemtraineeship.nl

Vacatures

Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hier.

Agenda

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up