Bart van de Ven

Bart van de Ven is sinds februari 2020 werkzaam bij het programmabureau als talentmanager. “Een ontzettende leuke functie in een fijne omgeving” aldus Bart.

Het traineeship zit bij Bart in het bloed: “zelf ben ik van april 2018 tot en met 2020 ook trainee geweest. In deze tijd heb ik waardevolle lessen over mezelf geleerd die mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling een boost hebben gegeven. In deze periode ben ik er van overtuigd geraakt dat ons programma voor veel starters op de arbeidsmarkt een meerwaarde is. En ik realiseerde me aan het einde van het traineeship dat ik deze leercurve en omgeving niet los wilde laten. Gelukkig heb ik van deze overtuiging nu mijn werk kunnen maken als deel van het programmabureau” stelt Bart.

In zijn nieuwe rol als talentmanager voel hij zich als een vis in het water. Niet alleen omdat hij met trainees de lessen die hij zelf geleerd heeft kan delen, maar vooral om hun ontwikkeling te zien en met hen mee te reflecteren op gebeurtenissen. “Zelf leer ik daar iedere keer weer ontzettend veel van!”

Contact opnemen met Bart? bart@nationaalwatertraineeship.nl of 070-2195030

keyboard_arrow_up