Trainee Joris bij JongSTRONG

Door trainee Joris Rooiman:
Als aanvulling op mijn werk bij de provincie Gelderland en het traineeship zit ik sinds april in het bestuur van JongSTRONG als penningmeester. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik mij meer in wil zetten voor het verjongen van de sector en voor de jongeren die al werkzaam zijn in deze sector. Maar wat doe ik zoal binnen het bestuur?

Aangezien ik penningmeester ben hou ik mij dus vooral met de geldzaken bezig binnen JongSTRONG. Ik beheer de rekening en daarmee de inkomsten en uitgaven. Maar naast die taken houdt het bestuur van JongSTRONG zich bezig met het organiseren van verschillende activiteiten of het mede organiseren van activiteiten. Zo hebben we onlangs de fietsexcursie in Apeldoorn over het meervoudig grondwatergebruik in Apeldoorn georganiseerd. Ook zal JongSTRONG aanwezig zijn op Bodem Breed en was er in september een excursie  op het gebied van asbestsanering. Op die manier willen we jongeren een kijk in de praktijk geven en met elkaar natuurlijk ook een gezellige excursie te hebben!

Tot slot is JongSTRONG nog op zoek naar nieuwe bestuursleden en enthousiastelingen!
Dus wil jij je graag inzetten voor jongeren in de bodemsector en activiteiten organiseren?
Of wil je meedenken over activiteiten of heb je goede ideeën voor JongSTRONG?
Mailen kan naar info@jongstrong.com.

PS. Alle bodemtrainees zijn automatisch lid van JongSTRONG maar ook watertrainees zijn van harte welkom! Aanmelden kan via https://jongstrong.com/aanmelden/ Lid zijn kost niets!

Meer nieuws

Trainees op bezoek bij Mark Harbers

Vandaag waren onze trainees op bezoek bij de minister van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om vanuit hun perspectief als jonge water- en bodem professionals een brief te overhandigen…
Lees meer
keyboard_arrow_up